Da on govori o želji sigurno hranom

Glad-opasna stvar, i on je do sada, ne za vreme jela. Ponekad se to dešava, da gledamo film, vidimo se na površini junaka Hamburger, kao i da shvate šta ako ja neću da se konzumira, to će biti nešto strašno. Ali, da se odupru iskušenju da konzumiraju nezdravu hranu, nije potrebno: to je kratko olakša svoj status, ali problem se ne uklanja. „Tačno u čemu je problem? Ja samo želim da koriste ovaj hamburger sa sočnim!“ – može se reći. Ali u ovom slučaju Vaše telo šalje signale koje telo ima razlika vitamina, hranljivih materija i minerala, kao i on mora da bude u pravu, a ne restoran brze hrane. Ali, gde je ovaj apetit, kao i zašto u nekim slučajevima želite nešto slano, kao i razni drugi put divno?

Ukusno čokolada

Za početak, imajte na umu, isto tako brzo kao i pre početka menstruacije? Dame tako često žele čokolade u toku meseca sa kakao mnogo magnezijuma: to mikronutrientov, koja je prolivena u velikim količinama sa krvlju.

Ukusno čokolada

Prema istraživanja američkog hemijskog društva, stalno želeći ukusno čokolada može dodatno lica u stanju stresa i anksioznosti ili depresije: on povećava nivo serotonina („hormon sreće“), dopamin („osećaj je odličan gormonalьnoe sredstvo“) oksitocin („hormon ljubavi“), koja se luči tokom zagrljaja, poljubaca i seksa. I što je najvažnije, zbog sadržaja magnezijuma, kao i teobromin slatkog ukusa smanjuje nivo kortizola– „napetosti hormon“. Vi ne treba da osudi sebe na nekoliko komada, pojede posle negativnog konferencijska sala ili loš razgovor sa šefom ni jedan od navedenih faktora ne smeta, ali ruka tako i proteže se do keramičkih pločica? Više nego verovatno, da vaše telo ne nedostaje isti magnezijum, hrom, vitamina b, kao i esencijalne masne kiseline. Još čokoladnim veb Sadržaja u ukusno čokolada, više magnezijuma. Procenjuje se da je oko 80% ruskog stanovništva da se u magnezijuma nije dovoljno iznosa. Mikroelement ne samo da podržava imuni sistem i sprečava upale, ali takođe igra ključnu odgovornost u funkcionisanju nervnog sistema i utiče na kvalitet kosti. Pored toga, čokolada sadrži mnogo magnezijuma u ribi, polistal ekoloških povrća, oraha, pasulja i heljde.

Sir

SirUključiti rendanog sira uglavnom svi obroci, kao i da upotrebljava njen doručak, ručak i večeru? Možete da iskuse probleme sa pamćenjem i teškoće sa koncentracijom. Istraživanja sprovedena američkih naučnika pokazala da je ljudi sa deficitom pažnje, kao i problemi poremećaj hiperaktivnosti (ADHD) najviše skloni da doživljavaju potrebu za sir u poređenju sa zdrava. Pored toga, sir, kao i čokolada, poboljšava raspoloženje, a takođe promoviše opuštanje, ali ovaj put je sve rezultat veb-sadržaj L-triptofan. Najviše verovatno da vaše telo ima kalcijuma. Mislim da o damah koji se odluče proizvodi sa niskim sadržajem masti su oni koji sadrže barem mala količina masti? Zdravstveni radnici se zvučni alarm: kao rezultat toga, da malo masti hrane su skoro nema kalcijuma, trenutno veliki spektar dame slabljenje kostiju daje o sebi zaista osećao sada u 40-50 godina! Tako da ne uskraćujete sebi zadovoljstvo da konzumiraju nekoliko kriški vaš omiljeni Cheddar. Sir sadrži mnogo kalcijuma, koji podržava zdravlje zuba, kostiju, mišića, srca, kao i nervnog sistema. 90% stanovništva Rusije doživljava nedostatak vitamina D, nakon 6 meseci, mi smo skoro i ne vide sunca. Nedostatak ovog prirodno energetskih materijala možete popuniti, ko bi tačno mislio, da je, takođe, koristeći sir! Ispostavilo se da je ličnost je superproduktom, jer je promet kalcijuma, telo potrebno je da dovoljno vitamina D: oba materijala odmah početi povezivanje, kao i zato kalcijum je apsorbuje od mlečnih proizvoda.

Meso

MesoGlad za meso može biti rezultat lošeg kvaliteta proteina uzimate u njegovom odsustvu (ako ne vegetarijanac), kao i nedostatak u telu osnovnih mikroelemenata ulazi u životinja proteina: cink, gvožđe, B12, kao i Omega-3. Ako vam nesterpimo želim hamburger sa sočnim Kotletoй, međutim, na period od obale nosa, šta da radim? Na nežirnuю ribu i meso-oni imaju mnogo gvožđa, kao i sniženim sadržajem kalorija može telu da takođe nije dovoljno cinka, koji je odgovoran za zdravlje kože, kose i noktiju. Ne samo da crveno meso se sastoji od velikog broja ovog minerala, ali i školjke, kao i sir. Uprkos činjenici da je crveno meso je glavni izvor gvožđa i cinka, ne znači da je hrana vegetarijance neispravnosti: međutim, u ovom slučaju, da bi se konzumiraju uravnotežen, morate da potrošite više vremena za razvoj svoga plana ishrane. Na primer, sadrži mnogo gvožđa tofu, pečurke, krompir, pasulj, orasi, semenke, kao i suvog voća. Taže mnogo cinka u sočivo, spanać, semenke bundeve i hleb griz.